Hullámzás

 2013.02.13. 15:19

Nem egyszerű életmódot váltani.

Ha egy kicsit pihentebb vagyok, minden megy és a dekák is peregnek. (A kilók azért lassabban.)

Most összefogtunk a férjemmel és hetente 1, vagy 2 alkalommal járunk úszni. Herceghalom közel van és ott az egyik 4 csillagos szállodában 25 méteres medence áll a vendégek rendelkezésére. Hétvégén korán kell érkezni és akkor csak ketten vagyunk a medencében. Ezt nagyon élvezem. Most vasárnap, úszás közben úgy éreztem, hogy minimum 15 évvel fiatalabb vagyok. Ez nagyon jó érzés volt.

Úszás után szauna és gőz. Ezt követően kijár 2 dl frissen facsart narancslé.

Mit is teszek még a jobb kondícióért? Ma például havat lapátoltunk. Egyébként heti 1 alkalommal biztosan 40 percet az ellipszis gépen is edzek. Na persze, hogy a nappaliban áll, de legalább nem szárítónak használom. Ezt is hetente kétszer kellene, de ……….  Ha már ez a de nem lenne!

A Selfness Központban heti 1- vagy 2 alkalommal megyek cellulit masszázsra. Ez fantasztikus! Úgy látom, hogy 3 kezelés után már van némi eredmény. Mindenkit csak bíztatni tudok, próbálja ki! Ez egyáltalán nem drasztikus és fájdalmas kezelés. Finom, nyirokmasszázzsal indul, majd kis köpöly és egy tüskés kis kefe következik.

Persze önmagában ez sem elég, hiszen be kell tartani a diétát és mozogni is kell.

Annyira nehéz az idő múlásával megbarátkozni. :-(

Persze vannak hullámvölgyek. Most ez a nagy havazás például nagyon megviselt. Felment a vérnyomásom, összevissza vert a szívem, nagyon fáradtnak éreztem magam.

 …. és ilyenkor diétázni sem tudok. 

A bejegyzés trackback címe:

https://selfnessprogram.blog.hu/api/trackback/id/tr765078634

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása